La UE Sant Cugat celebrarà la seva assemblea extraordinària el 9 de juny


  • Comparteix:

Una imatge de l'assemblea del febrer

Una imatge de l'assemblea del febrer

La UE Sant Cugat ha convocat una assemblea extraordinària pel 9 de juny a les vuit del vespre per discutir la celebració d'eleccions anticipades i els punts que no es van aprovar a l'assemblea del febrer d'aquest mateix any. La reunió se celebrarà a la Sala Auditori de la Casa de Cultura.

L'ordre del dia de l'assemblea compta amb sis punts. Els dos primers, després de la lectura de l'acta de la reunió anterior, són l'aprovació dels comptes del curs 2013-2014 i el pressupost de la 2014-2015, que no es van aprovar a l'assemblea del febrer, i el tercer serà l'adaptació dels estatuts del club per adaptar-se a la legislació vigent respecte al voluntariat i als treballadors del club.

Serà al cinquè punt quan els assistents podran votar sobre la convocatòria d'unes eleccions anticipades a la presidència del club. Un torn de precs i preguntes tancarà l'assemblea.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.