Sònia Guivernau: 'Només volem fer les coses ben fetes seguint les vies legals'


  • Comparteix:

Una imatge d'arxiu de Sònia Guivernau | Foto: UE Sant Cugat

Una imatge d'arxiu de Sònia Guivernau | Foto: UE Sant Cugat

La secretària de la junta directiva i encarregada de l'àrea social de la UE Sant Cugat, Sònia Guivernau, ha sortit al pas de les crítiques de la plataforma 'Volem una UESC transparent i de tots', que ha acusat aquest dimarts el club de joc brut per evitar la moció de censura que va presentar el grup la setmana passada. Guivernau ha assenyalat a Cugat.cat que el requeriment de presentar el DNI i el rebut de pagament de la quota de soci és 'només per verificar les signatures' i s'ha mostrat oberta a 'flexibilitzar els terminis i buscar alternatives' si els firmants no ho poden presentar.

Segons Guivernau, la junta compta amb 'assessorament legal extern' per evitar assemblees nul·les per errors formals, tal com va passar amb l'assemblea passada. Sobre les 65 firmes que va presentar 'Volem una UESC transparent i de tots', la secretària de la junta de la UESC ha assegurat que, un cop rebin la confirmació de que totes les signatures són correctes, analitzaran amb el seu equip legal si això els obliga a votar sobre la convocatòria d'eleccions o la moció de censura a l'assemblea del 9 de juny.

A més, Guivernau ha lamentat que s'hagi hagut d'arribar a aquest punt, ja que, segons ha dit, la UESC és un club familiar on les coses s'haurien de poder parlar.

Sònia Guivernau

Ja ho vaig dir quan es va presentar la plataforma. Penso que estem en un club familiar i que hi ha moltes vies de comunicació. La moció o la petició de signatures penso que no és el camí.


Davant la queixa de la plataforma sobre el reduït termini per presentar la documentació, ha assegurat que seran 'flexibles' i que, en cas de que algú no pugui complir els terminis o no pugui presentar el rebut de pagament, 'es podrà trobar una solució'. A més, ha afegit que el requeriment del rebut és només perquè a la UESC no hi ha carnet de soci i que en cap cas hi ha mala fe.

Sònia Guivernau

En cap moment la pretensió és reduir el nombre de signants, sinó fer les coses bé i evitar que es desestimi per motius formals. Si els molesten els terminis, intentarem trobar una solució.


Un cop certificades les signatures, la junta es reunirà per analitzar quines són les mesures que prendran de cara a l'Assemblea.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.