Unai Garcia deixa la UESC i fitxa pel Qbasket Sant Cugat


  • Comparteix:

Unai Garcia, a la dreta, amb l'entrenador del Qbasket Sant Cugat, Ernest Santana

Unai Garcia, a la dreta, amb l'entrenador del Qbasket Sant Cugat, Ernest Santana

Unai Garcia deixa la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) per fitxar per al Qbasket Sant Cugat, segons ha pogut saber Cugat.cat. L'aler-pivot va tornar a la disciplina vermell-i-negra la temporada passada, després de passar pel CB L'Hospitalet. Garcia s'havia format al planter de la UESC i es converteix així en la primera incorporació per l'equip blau cel de cara a la temporada que ve.

Després d'un curs en què les lesions i el major pes d'altres jugadors en la seva posició han fet que Unai García no hagi gaudit d'un paper clau a la UESC, el jove jugador santcugatenc ha decidit canviar d'aires i marxa a un equip amb un rol molt més determinant. El seu nou entrenador, Ernest Santana, assegura a Cugat.cat que Unai Garcia ha de ser un jugador 'referent'.

Ernest Santana

L'Unai ha de ser un jugador referent, igual que la gent de la casa, però l'Unai ha de ser una pedra angular. És polivalent, li agrada la pintura i té bona mà. És una peça molt completa.


Va ser a finals de curs quan Santana va començar a parlar amb l'aler-pivot, que després d'unes setmanes ha decidit fer el pas i canviar la UESC per al Qbasket. Un dels elements clau, segons l'entrenador, ha estat el fet de ser resident a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.