El Qbasket incorpora Ibe Oji, procedent de Copa Catalunya, i Jordi Pigem, de Primera


  • Comparteix:

Pigem, a l'esquerra, i Oji, a la dreta / Font: Qbasket Sant Cugat

Pigem, a l'esquerra, i Oji, a la dreta / Font: Qbasket Sant Cugat

El Qbasket Sant Cugat fitxa Ibe Oji, procedent del Platges de Mataró de Copa Catalunya, i Jordi Albert Pigem, del Sant Pere de Terrassa de Primera Catalana. Els jugadors són la segona i la tercera incorporació després de l'arribada l'Unai García, que prové de la UESC. L'entrenador del Qbasket Sant Cugat, Ernest Santana, assegura que els jugadors responen al perfil del projecte i que augmentaran el potencial de la plantilla.

Santana segueix construint una plantilla d'altes prestacions, en aquest cas amb el reforç de dos jugadors que arriben de categories superiors de Segona Catalana. Jordi Albert Pigem, entrenador del Qbasket des de fa tres temporades, és un base amb experiència a Primera Catalana, d'1 metre i 90 centímetres, amb nivell contrastat segons el cos tècnic blau cel i que ha passat per equips com Ripollet, Grup Barna i Sant Pere de Terrassa.

El cas d'Ibe Oji és diferent: es tracta d'un jugador que feia temporades que s'hi havia fixat l'entrenador del Qbasket, amb experiència a Copa Catalunya en el Gavà i en el Platges de Mataró, equip d'on prové. Oji destaca per la seva gran intensitat, treballador en defensa i amb una bona mà des de mitja distància. Per tot plegat, Santana destaca l'encaix dels nous jugadors amb l'equip.

Ernest Santana

Jordi Albert és un base experimentat a Primera Catalana. Ibe és una aposta personal, penso que donarà moltes alegries al club.


El tècnic ha assegurat que en les següents setmanes acabarà de tancar la plantilla de cara al curs que ve.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.