Àlex Arenas i Carles Fuentes tanquen la plantilla del Qbasket Sant Cugat


  • Comparteix:

El Qbasket tanca la plantilla amb Arenas i Fuentes / Font: Qbasket Sant Cugat

El Qbasket tanca la plantilla amb Arenas i Fuentes / Font: Qbasket Sant Cugat

El primer equip masculí del Qbasket Sant Cugat tanca la plantilla amb les dues últimes incorporacions, Àlex Arenas i Carles Fuentes. Arenas és un jugador veterà de 37 anys que destaca pel seu joc exterior i que porta un any sense competir mentreque Fuentes és ala o pivot i procedeix del Gavà. El tècnic de l'equip, Ernest Santana, destaca el salt qualitatiu que fa el conjunt amb aquests dos fitxatges.

El Qbasket Sant Cugat tindrà 11 fitxes al primer equip i la resta seran jugadors del sub 21 de Preferent o del sènior B que poden anar convocats en alguns partits. El club ha incorporat cinc jugadors per fer un salt important. A hores d'ara es desconeix si l'equip jugarà a Segona Catalana o a Primera Catalana per la renúncia d'algun equip. L'entrenador, Ernest Santana, analitza les incorporacions d'Àlex Arenas i Carles Fuentes.

Ernest Santana

Arenas aporta experiència i molts punts. Fuentes donarà alçada i polivalència.


Durant aquesta setmana, la federació catalana definirà els grups de les diferents categories i es coneixerà si el Qbasket ascendeix a Primera Catalana o segueix a Segona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.