El Campus de la UESC s'obre internacionalment amb la visita de Zigterman


  • Comparteix:

La 3a edició del campus d'estiu de la UESC s'obre internacionalment amb la presència de l'entrenador Peter Zigterman del Calvin College de Michigan. Zigterman ha destacat que els nois que participen en aquests campus reforcen el seu progrés tàctic i tècnic.

Prop d'una setantena de jugadors i jugadores participen en la 3a edició del Campus de bàsquet de la UESC al pav 1 i pav 3 de la Rambla del Celler. Els participants treballen de manera intensa l'aspecte tècnic i tàctic per seguir amb la seva progressió. L'organitzador del Campus, Ramon Cuñé, destaca l'aprenentatge dels participants a nivell esportiu i formatiu.

Ramon Cuñé

Potenciem el factor social, però també l'aprenentatge esportiu.


El campus ha tingut una visita especial: la de l'entrenador nord-americà Peter Zigterman del Calvin College de Michigan. Zigterman es dirigeix en anglès als jugadors i també els ajuda a millorar el seu aprenentatge amb aquesta llengua estrangera. L'entrenador creu que aquestes activitats potencien la vessant tècnica dels jugadors.

Peter Zigterman

L'objectiu del campus és millorar la tècnica dels jugadors i gaudir del bàsquet.


Jocs col·lectius competitius per millorar l'encert a cistella i treball tècnic individualitzat són algunes de les activitats que s'organitzen al campus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.