Germán Simón construeix una UE Sant Cugat masculina pràcticament nova


  • Comparteix:

Germán Simón, nou entrenador de la UESC masculina

Germán Simón, nou entrenador de la UESC masculina

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) masculina encara el tram definitiu de la pretemporada amb la plantilla pràcticament definida, amb només tres altes pendents de confirmar. Germán Simón, que aquest curs fa el pas de dirigir l'equip femení al masculí, comptarà amb només dos jugadors respecte la temporada passada, Lluís Curto i Alberto Reyes. La UESC ha incorporat fins a dia d'avui sis jugadors, tot plegat per a una nova temporada a Copa Catalunya, aquest curs al grup 2, a priori, el més fort.

El ball de noms durant l'estiu ha estat lent però constant. La UESC masculina compta a hores d'ara amb la parella de bases, formada pel ja conegut i jugador clau les passades temporades Lluís Curto, i per una de les moltes novetats, Quim Fernández. Per a la posició d'escorta, una de les que encara falta a reforçar, ha arribat José Luis Martín, mentre que l'aler l'ocuparan Patrick Reyes i Héctor Rodríguez, tot i que també encara queda algun nom per arribar.

El joc interior està format a hores d'ara pel millor jugador la passada temporada dels vermell-i-negres, Alberto Reyes, per un pivot contrastat a la categoria com Hernán Olaguibe i pel veterà i experimentat Oriol González, que ha competit a Lliga LEB durant algunes temporades. Uns reforços per a un curs en què la UESC competirà al grup 2 de Copa Catalunya, el que menys equips rep de Primera Catalana. El tècnic de l'equip, Germán Simón, creu que és el més potent dels dos.

Germán Simón

A priori, sembla que tenim el grup més complicat dels dos, perquè és on s'han incorporat menys equips de baix. A més, els equips que ja estaven s'han reforçat d'una manera bastant bona.


Pel que fa a la pretemporada, la UESC disputarà el primer amistós aquest diumenge a les set contra el CN Terrassa, del seu mateix grup. L'11 de setembre l'equip vermell-i-negre commemorarà la Diada contra el CB Castellbisbal de Lliga EBA a les dotze del migdia, i dos dies més tard serà el torn d'enfrontar-se al SESE barceloní, del grup 1 de Copa Catalunya. Tot plegat, abans de l'inici de la competició oficial, el diumenge 20 de setembre a dos quarts de vuit contra la Bisbal Bàsquet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.