La UE Sant Cugat té nou president honorífic, Josep Garcia Pérez


  • Comparteix:

Imatge de la foto de familia de la UESC

Imatge de la foto de familia de la UESC

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) concedeix el títol de president d'honor del club a Josep Garcia Pérez, conegut com 'l'avi Garcia', per la seva trajectòria vinculada a l'esport santcugatenc. Aquest ha estat un dels premis de la presentació de tots els equips de la UESC de bàsquet i tennis taula.



27 equips de bàsquet i set de tennis taula amb els seus 235 jugadors en total s'han presentat al pav 3 de la Rambla del Celler davant un pavelló ple de pares i mares. Els quatre sèniors, el sub 25 femení, quatre júniors, vuit cadets, quatre infantils, cinc preinfantils i el conjunt UESC-ASDI han desfilat per la pista davant l'atenta mirada del públic.

El vicepresident de l'àrea esportiva femenina, Joan Carles Sada, destaca les ganes de tornar a començar i el repte de construir un equip de veterans.

Joan Carles Sada

Tenim ganes que això ja comenci i posar-nos amb la formació dels nens. També volem assolir el tema dels veterans per tornar al poble el que és del poble.


El grup de hip hop The Basement Crew ha amenitzat la presentació amb balls abans i durant l'acte. El club també ha aprofitat per donar els tradicionals premis Valors de l'Esport on, a més de Josep Garcia Pérez, també han rebut premis honorífics Òscar Martin pels seus 10 anys al club i Jou Marimon per la seva trajectòria esportiva. També hi ha hagut el premi menció especial a una mare que se l'ha endut Montse Galindo.

El president de la Federació Catalana de Basquetbol, Joan Fa, destaca la vessant solidària d'un club com la UESC i creu que és un exemple que molts clubs haurien de seguir.

Joan Fa

La imatge que m'enduc de la UESC és el conjunt d'equips i la tasca amb l'equip ASDI que hauria de servir d'exemple per a la resta de clubs.



La secció de tennis taula també ha volgut participar activament en l'acte i ha fet una petita exhibició acompanyat dels aplaudiments del públic i de tots els jugadors de la UESC que els han envoltat. Per acabar tots els membres del club vermell-i-negre s'han aplegat per fer la tradicional foto de familia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.