El tir exterior del CN Terrassa sotmet una UE Sant Cugat mancada d'arguments

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina suma la segona ensopegada consecutiva al grup 1 de Primera Catalana de bàsquet en una ajustada derrota contra el Club Natació Terrassa (44-52). L'encert en el tir exterior de les egarenques en el tram final del partit ha estat la determinant per al triomf visitant. Tot plegat davant una UESC irregular i amb poca proposta col·lectiva en algunes fases del partit.

El primer quart podria haver sentenciat el partit, 10 minuts en què el Club Natació Terrassa ha sortit endollat i encertat en totes les seves línies, rendiment oposat al d'una UESC que ha vist com les visitants s'han arribat a posar 16 punts amunt (4-20). L'equip ha corregit alguns mecanismes i, sobretot, ha augmentat l'efectivitat, fins arribar a un segon període en què la dinàmica s'ha capgirat.

Anna Vulart ha posat una marxa més i ha dut les seves companyes a redreçar la situació, un bon inici fomentat des d'una major intensitat defensiva i encert en el tir exterior. Les visitants, de la seva banda, s'han oblidat d'anotar i només han fet quatre punts en tot el període, i el partit ha arribat al descans molt ajustat (22-24). Si el primer quart ha estat per a les visitants i el segon per a les locals, el tercer semblava que no el volia ningú. Cap dels dos equips anotava amb facilitat, estretes avantatges que no han permès que el partit es trenqués.

Malgrat tot, les vermell-i-negres han arribat per davant als últims 10 minuts (33-32), però les variants defensives visitants, que s'han col·locat en zona als primers minuts, i sobretot l'encert des de lluny en els minuts finals del Club Natació ha acabat generant una petita escletxa que han acabat rematant les egarenques.

La jugadora del segon equip Saioa Lucas ha dut a terme minuts de mèrit. La UESC suma ara un triomf i dues derrotes, i a la quarta jornada visita el GEIEG B.