La UE Sant Cugat pretén seguir afinat com a visitant a la pista del Boet Mataró


  • Comparteix:

La UESC vol refer-se de la derrota davant el Sedis

La UESC vol refer-se de la derrota davant el Sedis

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) es desplaça a la pista del Boet Mataró aquest dissabte un quart de vuit del vespre amb la intenció d'esborrar de la memòria la derrota de la jornada anterior davant el Sedis Bàsquet. Els santcugatencs, que lluiten per la quarta posició del grup 2 de Copa Catalunya de bàsquet, es veuen les cares amb un conjunt immers en la lluita per la permanència. La UESC espera tornar a demostrar el potencial a domicili, com ja ho va fer fa dues setmanes davant el Círcol Catòlic.

Els mataronins presenten uns registres que els fan ser un conjunt molt més fiable a casa que com a visitant. El Boet suma tres de les quatre victòries que té a dia d'avui al seu feu, i en les darreres jornades ha donat sobrades mostres de la competivitat que pot arribar a dur a terme. Si fa tres setmanes va perdre per només sis punts davant el Mataró Feimat en el derbi de la capital maresmenca a Copa Catalunya, fa dos partits va superar a casa el Granollers i i la setmana passada va sucumbir per la curta distància de quatre punts a la difícil pista del La Llosa Artés.

La UESC provarà de seguir apropant-se a la zona de promoció d'ascens a Lliga EBA. A hores d'ara els de Simón tenen el mateix balanç que el quart, precisament, l'Artés, que és el darrer equip que promocionaria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.