Cesc Senpau, nou entrenador de la UESC masculina


  • Comparteix:

Cesc Senpau s'ha convertit en nou entrenador de la UESC masculina / Font: Bernat Ayneto

Cesc Senpau s'ha convertit en nou entrenador de la UESC masculina / Font: Bernat Ayneto

Cesc Senpau és el nou entrenador del primer equip de la UESC masculina en substitució de Germán Simón, que deixa el càrrec per 'desavinences en l'estil de joc de determinats jugadors' segons un comunicat emès pel club santcugatenc. La UESC és setena amb sis victòries i cinc derrotes al grup 1 de Copa Catalunya.

Germán Simón ha decidit tancar etapa a la UESC com a entrenador del sènior masculí després d'11 jornades, tot i que seguirà vinculat a l'entitat amb el cadet 1 femení. Simón ha explicat, en un comunicat del club, que 'cal reconduir a temps la situació de resultats' i que la falta de temps per motius personals no el deixaven ser com és ell a la banqueta.

El substitut de Simón serà Cesc Senpau amb l'ajuda de Carlos López. Senpau deixa la direcció del júnior 1i agafa les regnes del conjunt vermell-i-negre. Senpau és el quart entrenador en dues temporades després de Marc Guillem, Mario del Campo i Germán Simón. El debut del nou tècnic serà dissabte de la setmana vinent al pav 2 davant el Sant Josep, actual líder.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.