La UE Sant Cugat protagonitza la sortida més dura del curs a la pista del Tordera


  • Comparteix:

La UESC espera agafar velocitat

La UESC espera agafar velocitat

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina protagonitza un repte titànic en el primer partit de l'any. Les santcugatenques visiten diumenge a un quart d'una del migdia el líder invicte, el Tordera. Les de Rafa Delgado van acabar el 2015 amb un còmode triomf contra el cuer, i ara encaren un repte de dificultat diametralment oposada: en 12 partits, el totpoderós Tordera no n'ha cedit ni un.

El potencial del projecte del Tordera està donant els seus fruits, enfocats a assolir l'objectiu pel quals s'ha construït la plantilla: ascendir a Copa Catalunya. El seu domini és tan contundent que en només 12 jornades ha assolit un avantatge de quatre partits respecte els seus perseguidors, el Sant Andreu de Natzaret i el GEiEG B, segon i tercer respectivament.

Un rival temible per a una UESC que torna de vacances amb l'objectiu d'assolir regularitat en treball i en rendiment. Les lesions i absències han marcat el primer tram de curs, que ha situat les santcugatenques un partit per sobre de la promoció de permanència. Quan resten tres cites per al final de la primera volta, les vermell-i-negres lluiten per mantenir aquest lloc. L'aturada més perillosa per a fer-ho, però, aquest cap de setmana al Municipal de Tordera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.