El femení de la UESC cau contra el SAFA Claror i no pot escapar de la zona perillosa


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) perd (63-55) a la pista del SAFA Claror a l'última jornada de la primera volta del grup 1 de Primera Catalana de bàsquet. Les noies de Rafa Delgado no poden contra l'equip barceloní i segueixen a la zona mitja baixa de la classificació. Les santcugatenques tornen a jugar a domicili la setmana que ve, en una primera jornada de la segona volta que les enfronta al Vedruna Gràcia.

El partit que servia per tancar la primera volta ha dut l'equip de Rafa Delgado al feu d'un rival directe en la zona que flirteja amb la zona de la promoció de permanència. La UESC, fidel a la seva dinàmica durant el primer tram de curs, no ha pogut obtenir el triomf a domicili i ha sumat la seva setena derrota lluny del pav 1 de la Rambla del Celler en vuit partits. Ha estat una ratxa que ha compensat la UESC amb el bon rendiment com a local, en què només ha perdut un partit.

Les santcugatenques poden començar a corregir la setmana que ve aquesta assignatura pendent a la pista del dotzè, un Vedruna Gràcia que va caure derrotat a la jornada inaugural del curs davant les vermell-i-negres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.