La UE Sant Cugat torna al refugi del pav 1 per rebre un rival directe per la salvació directa, el CN Sabadell


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) rep aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia, horari poc habitual per a les santcugatenques, un rival directe per a la permanència al grup 1 de Primera Catalana, el Club Natació Sabadell. Les de Rafa Delgado tornen al pav 1 després de dues derrotes a domicili i intentaran mantenir el gran nivell a casa, on només han patit una ensopegada.

Després de trencar la pèssima ratxa com a visitants i superar el Vedruna Gràcia el cap de setmana passat, la UESC competeix de nou on se sent més còmoda, a casa, i ho fa amb la intenció d'igualar el balanç al seu rival, el CN Sabadell, i fer-ho per més de nou punts si és possible per endur-se així el bàsquet average. Si les de Sant Cugat superen les sabadellenques per aquest marge les passaran a la taula i se situaran en llocs de salvació.

A hores d'ara les de Delgado són onzens, la primera posició que promociona, i a un sol partit d'un bloc de sis equips que tenen nou triomfs i set derrotes, entre els quals el Natació. Més enllà de provar a passar per davant del rival aquesta jornada, les vermell-i-negres esperaran alguna ensopegada més per seguir avançant llocs. Així doncs, la importància d'aquests nou punts rau en el partit d'anada, on les de Delgado van caure 60-51 a Sabadell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.