El base nord-americà Mickie Rosario, nou jugador del Qbasket Sant Cugat


  • Comparteix:

Mickie Rosario / Foto: QBasket

Mickie Rosario / Foto: QBasket

El base nord-americà Mickie Rosario fitxa pel Qbasket Sant Cugat procedent del Trinity Bible College de la tercera categoria dels Estats Units per a la recta final de l'equip al grup 3 de Primera Catalana. L'entrenador de l'equip, Ernest Santana, destaca la qualitat del fitxatge i la seva aportació per dirigir el joc tant defensiu com ofensiu. Rosario debutarà diumenge davant el Prat B, a dos quarts de sis de la tarda, al pav 1 de la Rambla del Celler.

El Qbasket Sant Cugat vol fer un salt qualitatiu a la classificació i assegurar-se la permanència a Primera Catalana en el debut a la nova categoria. Els santcugatencs són vuitens amb vuit victòries i 10 derrotes. Els blau cel incorporen un jugador de 25 anys que destaca per la bona lectura del joc i que també pot actuar a la posició d'aler. L'entrenador del Qbasket Sant Cugat, Ernest Santana, creu que Rosario encaixa en el model de joc del conjunt.

Ernest Santana

El nou fitxatge és molt disciplinat i treballa molt en el joc ofensiu i defensiu.


Rosario també farà tasques de tecnificació amb els equips infantils de l'entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.