La UE Sant Cugat confia en el rendiment al pav 1 per superar el La Llosa Artés


  • Comparteix:

Patrick Reyes i els seus companys esperen trobar una línia de regularitat

Patrick Reyes i els seus companys esperen trobar una línia de regularitat

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) intentarà recuperar la versió d'equip poderós a casa per desfer-se del La Llosa Artés, setè al grup 2 de Copa Catalunya, aquest dissabte a dos quarts de vuit del vespre. Els santcugatencs van mostrar part del seu potencial en el triomf davant el tercer, el Mataró, fa dues jornades, però van tornar a oferir la seva cara més vulnerable la setmana passada a la pista del Granollers.

La UESC té encara un ampli marge respecte la promoció de permanència, però Cesc Senpau segueix cercant una línia regular en joc i resultats en les vuit jornades que resten per al final de curs. Les baixes han obligat el tècnic, arribat ara fa 11 jornades, a gestionar amb dificultat els recursos, i amb tota la plantilla al complet espera que l'equip adquireixi el to desitjat.

La visita del La Llosa Artés és la d'un equip que ocupa la franja immediatament superior que la dels santcugatencs a la classificació, setè amb 14 victòries en els 22 partits disputats. Si la UESC vol apropar-se a la millor posició final a la categoria de les darreres temporades, els sisens llocs assolit les temporades 2011-12 i 2013-14, necessita retallar distàncies, per començar, davant els artesencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.