La UE Sant Cugat tanca el curs a casa amb un partit d'alta volada davant el líder, la UB Sant Adrià


  • Comparteix:

La UESC acaba la temporada al pav 1

La UESC acaba la temporada al pav 1

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) abaixa el teló de la temporada 2015/16 al pav 1 de la Rambla del Celler davant el campió del grup 2 de Copa Catalunya, la Unió Bàsquet Sant Adrià (UBSA). Els de Cesc Senpau esperen acabar una temporada convulsa amb una victòria de prestigi, tenint en compte que els adrianencs són els ferms candidats a l'ascens a Lliga EBA. La UESC provarà d'aconseguir la setzena victòria de la temporada i tancar el curs amb balanç positiu.

Germán Simón va estar 11 jornades al capdavant de la UESC masculina amb un rendiment decreixent que el va dur a sumar sis triomfs i cinc derrotes. La situació va acabar sent insostenible per totes les parts de la plantilla i el tècnic va decidir fer un pas al costat i deixar el càrrec. Cesc Senpau, fins llavors entrenador del júnior 1, es va fer amb les regnes d'un equip poc sòlid i que, en alguns trams de temporada, ha arribat a situar-se en zones perilloses de la classificació.

Ara bé, després de superar alguns problemes físics i d'establir una rutina de treball continuada, el tècnic ha pogut consolidar el projecte i ha tret rendiment dels vermell-i-negres, que no han patit per mantenir una temporada més la màxima categoria del bàsquet català. Més enllà de saber què passarà el curs següent amb el cos tècnic i la plantilla, aquesta darrera jornada ha de servir com a festa de cloenda d'un any irregular: visita el pav 1 l'equip més potent del grup 2 de Copa Catalunya i un dels conjunts cridats a ascendir: la UBSA, que es va desfer amb contundència dels de Senpau a l'anada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.