La UESC femenina perd amb l'IPSI i encara no assegura l'onzena plaça a la lliga


  • Comparteix:

La UESC haurà de lluitar fins l'última jornada

La UESC haurà de lluitar fins l'última jornada

La UESC femenina perd (61-44) a la pista de l'IPSI i deixa escapar l'oportunitat de certificar l'onzena plaça en la penúltima jornada del grup 1 de Primera Catalana. Les vermell-i-negres, en cas d'haver guanyat, haurien acabat onzenes i s'enfrontarien al catorzè del grup 2 en la promoció de permanència. Ara han de guanyar el SAFA Claror per no haver d'esperar les derrotes dels rivals que li puguin treure la plaça que ocupen.

La UESC està vivint un complicat tram final de temporada, la tercera del conjunt a Primera Catalana. Les de Rafa Delgado han encadenat set ensopegades seguides, fet que ha sentenciat la seva presència al play-off de permanència, i el coixí de triomfs que ha acumulat durant els primers compassos de curs ha fet que, com a mínim, les vermell-i-negres disposin del factor pista a favor en aquesta sèrie.

Ara el que falta per confirmar és si acabarà en onzena o dotzena posició. Després de la derrota a la pista de l'IPSI d'aquesta jornada, s'arriba a un últim cap de setmana de lliga regular en què les santcugatenques rebran un potent SAFA Claror, tercer classificat. Si guanyen certificaran la posició i jugaran contra el catorzè del grup 2, però en cas de derrota haurà d'esperar que l'IPSI perdi el seu partit davant el Sant Andreu Natzaret, sisè.

Si finalment les de Delgado cauen a la dotzena posició s'enfrontaran a l'eliminatòria de salvació al tretzè de l'altre grup, posicions que encara estan per definir. Totes dues opcions tenen la bona notícia que la UESC tindrà el factor pista a favor: serà un play-off al millor de tres partits, el primer al pav 1, el segon a domicili i, en cas d'arribar al tercer, la sèrie acabaria a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.