El Qbasket Sant Cugat espera tancar la permanència a Primera Catalana a la dura pista del Sant Medir


  • Comparteix:

El Qbasket espera tancar la permanència / Font: Qbasket Sant Cugat

El Qbasket espera tancar la permanència / Font: Qbasket Sant Cugat

El Qbasket Sant Cugat visita la pista del Sant Medir aquest diumenge a les set de la tarda amb l'objectiu de tancar la permanència a Primera Catalana. Els santcugatencs es van endur el primer partit de la sèrie al pav 1 de la Rambla del Celler, un ajustat enfrontament en què van acabar guanyant els d'Ernest Santana. En cas de vèncer a la petita pista dels barcelonins signaran de manera directa la salvació, sense necessitat d'arribar a un tercer partit.

El Qbasket té a només un partit mantenir una categoria de Primera Catalana en què ha competit per primera vegada a la seva història. Els de Santana s'enfrontaran a un conjunt davant el qual van suar de valent per superar-lo, i que a més jugarà com a local, un avantatge important tenint en compte les dimensions de la pista i la intensitat de l'ambient que es genera a la pista ubicada al Passatge Toledo.

El matx serà, de nou, un duel de diferents propostes d'interpretar un partit: el Qbasket espera imposar el seu joc més coral, mentre que el Sant Medir provarà de fer valer les seves perilloses individualitats, en la vessant ofensiva, i treure profit de les variants zonals, en la vessant defensiva. En cas d'arribar a un tercer partit, la sèrie conclouria al pav 1 diumenge de la setmana que ve a tres quarts de sis de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.