Itziar Llobet continuarà al Femení Sant Adrià la temporada que ve


  • Comparteix:

Llobet, a la dreta, seguirà una temporada més a Sant Adrià / Font: Regeneracomsports.com

Llobet, a la dreta, seguirà una temporada més a Sant Adrià / Font: Regeneracomsports.com

La jugadora santcugatenca de bàsquet Itziar Llobet seguirà a les files del Femení Sant Adrià la temporada que ve. Llobet i l'equip adrianenc han disputat aquest curs el play-off per ascendir a Lliga Femenina, la màxima categoria del bàsquet estatal. La santcugatenca ha estat una de les peces clau del Femení Sant Adrià aquesta temporada, amb més de 26 minuts de mitjana en què ha anotat prop de 10 punts, ha capturat 2,9 rebots i ha repartit una assistència per partit.

Formada a les categories inferiors de la UE Sant Cugat, Llobet ha jugat a Lliga Femenina amb el Ciudad de Burgos, a la temporada 2012-13, i amb l'Universitario Ferrol, al curs 2014-15, conjunts amb el qual havia assolit l'ascens des de la categoria de plata la temporada anterior. Un objectiu que ha provat també amb el Segle XXI i, actualment, amb el Femení Sant Adrià, amb el qual s'ha quedat a les portes d'assolir-lo aquest curs.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.