Biel Llansó, quarta incorporació per al primer equip de la UE Sant Cugat


  • Comparteix:

Biel Llansó, nou jugador de la UESC / Font: Uesc.cat

Biel Llansó, nou jugador de la UESC / Font: Uesc.cat

L'aler santcugatenc de 19 anys Biel Llansó es converteix en el quart jugador de la plantilla de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) 2016/17. Després de la incorporació d'Enric Bas, procedent del Qbasket Sant Cugat, i de les arribades de Robert Cosialls i Jordi Riera, que aterren des del segon equip, Llansó manté l'aposta de Cesc Senpau per crear un conjunt a través de jugadors joves i de la ciutat.

L'aler va començar a jugar a la UESC als 10 anys i va ser-hi fins completar el cicle formatiu, quan va marxar després de l'etapa de júnior. La darrera temporada ha competita amb l'Spire Institute a Ohio, als Estats Units, i ara torna a la disciplina santcugatenca per competir a Copa Catalunya. De fet, Llansó ja va debutar amb el primer equip fa dues temporades sota les ordres de Mario del Campo davant el Cerdanyola.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.