Sant Cugat serà Ciutat del Bàsquet Català al 2017


  • Comparteix:

Sant Cugat serà Ciutat del bàsquet català al 2017

Sant Cugat serà Ciutat del bàsquet català al 2017

El president de la Federació Catalana de Bàsquet, Joan Fa, ha confirmat que Sant Cugat serà la Ciutat del Bàsquet Català al 2017. Sant Cugat agafa el relleu de Sant Fruitós del Bages, que ha ostentat aquesta distinció al 2016. L'Ajuntament, la UESC, el Qbasket Sant Cugat i l'escola Europa participaran en els actes esportius i formatius que s'organitzaran durant el 2017.

La Fundació de la Federació Catalana de Bàsquet ha decidit que Sant Cugat serà la Ciutat del bàsquet català al 2017. L'any de la Ciutat de Bàsquet comença al gener o febrer amb un acte institucional a l'Ajuntament on es rebrà el Patronat de la Fundació i la comissió organitzadora. Després del tret de sortida, les activitats esportives i socials programades es converteixen en les protagonistes. L'acte final, al novembre, és un sopar que distingeix persones o entitats relacionades amb el bàsquet local i del territori.

El president de la federació catalana de bàsquet, Joan Fa, creu que Sant Cugat es mereix aquesta distinció pel treball que desenvolupen els clubs a la ciutat.

Joan Fa

Sant Cugat fa una molt bona feina i té unes molt bones instal·lacions.


El regidor d'Esports, Eloi Rovira, destaca que aquesta distinció demostra la bona feina dels clubs de bàsquet de la ciutat.

Eloi Rovira

Aquest reconeixement publicita i posiciona Sant Cugat com un referent del bàsquet.


La Fundació del Bàsquet Català i l'Ajuntament hauran de concretar les activitats esportives i socials que s'organitzaran a la ciutat durant el 2017.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.