La UE Sant Cugat topa amb el potencial d'un CB Vic farcit de recursos en el debut aquest curs

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) estrena el curs al grup 1 de Copa Catalunya amb derrota (66-87) davant un dels equips cridats a ascendir, el Club Bàsquet Vic. Els santcugatencs, amb un joc col·lectiu encara verd, han pagat cars alguns moments de gran encert dels vigatans, sobretot abans del descans i a l'inici del tercer quart. Liderats per Juli Garrote, els d'Osona han mostrat una gran varietat de recursos per acabar tancant un sòlid triomf.

El renovat projecte de Cesc Senpau, amb moltes cares noves joves i amb una ferma aposta pel planter i per jugadors de Sant Cugat, encara es troba en fase de consolidació, i aquesta primera jornada ha topat amb un equip conjuntat i que ostenta un dels majors potencials de tota la categoria. Ara bé, ja s'han pogut veure alguns dels trets característics d'aquesta nova UESC, com el clar lideratge a pista de Jordi Costa, base que ha arribat aquest estiu.

El duel als primers compassos ha estat entre Costa i l'home més perillós del Vic i un dels més temibles de tota Copa Catalunya, Juli Garrote. L'avantatge inicial ha estat visitant, però la UESC ha reaccionat per situar-se per davant, gràcies en bona mesura a la feinada sota el cèrcol d'Antonio Deivi, un dels nous fitxatges. Ara bé, l'encert des del tir exterior ha començat a donar ales al final del segon quart als vigatans, amb una renda al descans de 14 punts.

La segona meitat ha servit perquè els visitants consolidessin i maduressin a poc a poc la victòria i perquè Senpau posés a prova el caràcter dels seus jugadors, que a l'últim quart ha tingut espurnes d'actitud batalladora. L'entrenador de la UESC ha lamentat les fases en què els d'Osona han marcat les diferències de manera contundent.

Cesc Senpau

Hem tingut bona actitud en general durant bona part del partit, però ens han penalitzat dues estones de cinc minuts.

Els santcugatencs estrenen el cap de setmana que ve els partits lluny del pav 1 de la Rambla del Celler amb la visita el Sant Gervasi de Mollet.