La comissió per a la Ciutat del Bàsquet Català 2017 es reunirà per primera vegada la setmana que ve


  • Comparteix:

El Qbasket, un dels clubs que són a la comissió

El Qbasket, un dels clubs que són a la comissió

La comissió que ha de definir el programa de la Ciutat del Bàsquet Català, condició que ha obtingut Sant Cugat de cara el 2017, es reunirà per primera vegada la setmana que ve. L'Ajuntament ha definit una llista de membres per aquesta comissió en què s'inclouen els principals actors d'aquest esport a la ciutat juntament amb la Fundació del Bàsquet Català. Entre els objectius s'inclouen l'organització de competicions de bàsquet formatiu i d'esport adaptat.

L'Ajuntament i la Fundació lideren una comissió en què s'ha inclòs els dos clubs de bàsquet a la ciutat, la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) i el QBasket Sant Cugat, i les dues escoles que han desenvolupat un programa de bàsquet amb més jugadors, l'Europa International School i l'Escola Thau.

Més enllà d'aquestes entitats, hi haurà la participació del periodista Jordi Robirosa, del membre de la comissió esportiva de bàsquet del FC Barcelona Sergi Piquet, del vicepresident de SantCugatCreix i exjugador de l'extint Club Bàsquet Sant Cugat, Miquel Martínez, de l'expresident d'aquesta entitat José Luis Lolo, i de l'esportista de talla baixa i president de l'associació PTB, Joan Pahisa.

El regidor d'Esports, Eloi Rovira, diu que cal tancar el programa abans que acabi l'any.

Eloi Rovira

A finals de gener ens tocaria engegar-ho, tot i que potser algun esdeveniment es fa abans del traspàs. La nostra voluntat és acollir campionats de nivell de base i d'esport adaptat.


Comissió per a la Ciutat Europea de l'Esport
Després d'haver definit la comissió per a la Ciutat del Bàsquet Català, l'Ajuntament passarà ara a formar la que s'ha d'encarregar del projecte de Ciutat Europea de l'Esport. És un grup de treball través del qual s'ha de concretar el compliment de les exigències per tenir de manera definitiva aquest segell de cara al 2018.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.