El Qbasket cau derrotat a la pista de l'IPSI i suma la tercera desfeta de la temporada

El Qbasket suma tres derrotes i un triomf

El Qbasket Sant Cugat perd a la pista del Club Bàsquet IPSI (93-79) a la quarta jornada del grup 3 de Primera Catalana. L'equip de Raúl Pulido ha signat un gran primer temps i ha marxat al descans amb avantatge favorable d'un punt. Una segona part molt erràtica, però, ha propiciat la remuntada dels locals i la nova desfeta dels santcugatencs.

L'inici del matx, molt competit pels dos equips, ha tingut l'anotació i un ritme elevat com a protagonistes. Les errades en defensa i l'encert de cara a cistella han eixamplat les xifres d'un marcador ajustat, que ha acabat favorable per al Qbasket al descans per només un punt.

El desencert des del tir exterior i un seguit d'errades individuals dels santcugatencs han concedit l'IPSI ampliar la diferència fins a 12 punts. Amb el marcador en contra, als homes de Pulido els ha faltat paciència i tenir el cap fred. Amb una mala presa de decisions, en ocasions maldestre i a corre-cuita, el Qbasket no ha pogut capgirar el marcador i ha acabat amb derrota 93 a 79.

El tècnic del Qbasket, Raúl Pulido, destaca la dificultat del partit i les baixes notables del seu equip.

Raúl Pulido

Era un partit molt difícil i arribàvem amb moltes baixes. A més, l'Unai no ha pogut jugar gaire.

La setmana que ve, els santcugatencs reben el Club Bàsquet Ripollet.