La UESC aconsegueix una treballada victòria davant el Sant Josep


  • Comparteix:

El masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat derrota (75-68) un dels favorits del grup 1 de Copa Catalunya, el CB Sant Josep i encadena dos triomfs consecutius. Els de Cesc Sanpau han capgirat un marcador desfavorable al descans amb un gran parcial de 41-25 a la segona meitat. La UESC ha jugat amb intensitat en defensa i ha sabut gestionar les possessions, quan era més necessari, contra un rival dur que havia guanyat els dos partits disputats fins ara.

El partit ha començat amb força ritme i encert anotador per les dues bandes. La igualtat era màxima i s'ha arribat al final del primer quart amb 20-21 al marcador. Però al segon període, el Club Bàsquet Sant Josep de Badalona ha aprofitat un seguit d'errades dels locals per posar-se per davant i ampliar l'avantatge fins els 9 punts de diferència a la mitja part (34-43). Els vermell-i-negres no estaven precisos en la circulació de pilota i han encadenat diverses pèrdues que feien témer el pitjor davant un rival eficaç de cara a cistella.

El descans li ha anat molt bé a la UESC, que ha recuperat la intensitat defensiva i ofensiva a la sortida del vestidor. La pressió alta, la bona feina a l'hora de tancar el rebot i la millora en els percentatges de tir han permès els santcugatencs posar-se per davant en el marcador durant el tercer quart. La rotació entre Jordi Costa i Quim Fernández a la posició de base ha funcionat a la perfecció, i les aportacions de Deivi i Pere Soler sota cistella han estat fonamentals. Tot i així, el Sant Josep no li ha perdut la cara al partit i ha mantingut un avantatge mínim de dos punts per afrontar l'últim i decisiu quart (52-54).

Els homes de Cesc Senpau han sortit decidits a resoldre el matx per la via ràpida i han mantingut el ritme i l'encert mostrat durant el tercer període. La UESC s'ha avançat en el marcador en el moment clau del partit i després ha sabut mantenir la concentració i gestionar les possessions amb maduresa per impedir al Sant Josep creure en la remuntada. El públic present al pav 1 ha vibrat amb el 75 a 68 final, una victòria important i merescuda davant un dels rivals a priori més potents de la categoria.

El tècnic de la UESC, Cesc Senpau, destaca el bon paper del seu equip a la segona meitat.

Cesc Senpau

Estic molt content amb la reacció de l'equip. Emocionalment, la victòria és esplèndida perquè l'equip segueixi creixent.


Diumenge que ve, la Unió Esportiva Sant Cugat visita la pista del Boet Mataró, un rival que suma tres victòries en les tres jornades disputades fins ara.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.