La UE Sant Cugat femenina es desinfla a la pròrroga i perd davant l'Escola del Carme

La UESC ha caigut a casa

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina s'ofega a la pròrroga i perd davant l'Escola del Carme de Sabadell (69-81) en un matx, corresponent al grup 2 de Primera Catalana de bàsquet, que ha dominat durant gran part del partit. Les santcugatenques han protagonitzat un bon inici però han anat de més a menys. En el període afegit han anotat només dos punts i n'han rebut 14. La UESC suma una victòria i tres derrotes i segueix a la part baixa de la classificació.

La UESC ha tornat a pecar de manca de regularitat. Les de Vicenç Poblet han mostrat que tenen qualitat per dominar els rivals a aquesta categoria, amb uns efectius 10 primers minuts de joc que han tancat amb 12 punts de domini (23-11), però a partir de llavors han perdut pistonada. Al segon quart, l'efectivitat sabadellenca ha augmentat i l'Escola del Carme ha arribat al descans només cinc punts per darrere (35-30).

Al tercer quart, la UESC ha aconseguit mantenir la curta renda, però al final dels 40 minuts s'ha arribat amb empat (67-67) i el matx s'ha hagut de resoldra a la pròrroga. Ara bé, en aquest període només hi ha hagut un conjunt sobre la pista, una Escola del Carme que ha deixat les santcugatenques amb només dos punts al temps afegit i que s'ha endut la victòria, al final, amb solvència.

La UESC es desplaça a Barcelona la setmana que ve per visitar el Joventut Les Corts.