El júnior de la UE Sant Cugat enceta penúltim la segona volta al grup 2 de Preferent


  • Comparteix:

Imatge d'un partit d'aquesta jornada del júnior de la UESC / Font: UESC

Imatge d'un partit d'aquesta jornada del júnior de la UESC / Font: UESC

El júnior A de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) començarà aquest cap de setmana la segona volta al grup 2 de la fase prèvia de Preferent de bàsquet en penúltima posició, després de sumar una victòria en els set partits disputats. Els santcugatencs iniciaran el segon tram d'enfrontaments davant el rival més dur possible, un Platges de Mataró que ha acabat invicte la primera volta amb set victòries en set partits.

A la fase prèvia d'aquesta categoria, la més alta del bàsquet català formatiu, la competició es divideix en dos grups. En el 2, on és la Unió Esportiva Sant Cugat, s'ha d'acabar entre els tres primers classificats per optar a competir a Preferent A, el grup de la segona fase en què hi ha els millors equips. És una fita a la qual la UESC no aspira, tenint en compte que només ha pogut superar el Santfeliuenc, cuer i conjunt que comparteix balanç: un triomf i sis derrotes.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.