El Qbasket Sant Cugat vol fer-se més fort aquest diumenge en la vista al cuer


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada

Imatge d'aquesta temporada

El Qbasket Sant Cugat visita aquest diumenge a tres quarts de sis de la tarda el CN Terrassa a la desena jornada del grup 3 de Primera Catalana. Els santcugatencs comencen a veure la llum i acumulen dues victòries consecutives. Els egarencs, que tenen un partit pendent, són cuers i sumen cinc jornades sense conèixer la victòria.

Bona dinàmica la que ha agafat el conjunt de Raúl Pulido que sembla que ha trobat el seu model de joc i els resultats estan començant a arribar. Els triomfs davant Bàsquet Berga i Safa Claror han permès agafar aire a un equip que portava cinc jornades sense guanyar. Ara ho veuen tot millor.

Davant tenen un CN Terrassa que és cuer i no passa pel seu millor moment. No guanyen des del nou d'octubre, ara fa ja cinc jornades. Un rival perillòs per la necessitat que té de trencar la ratxa i adient per la mala trajectòria que porta darrerament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.