La UESC s'examina a la pista del GEIEG B, equip de la part alta de la taula


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada

Imatge d'aquesta temporada

El femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) visita aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia el GEIEG B a la desena jornada del grup 1 de Primera Catalana . Les santcugatenques encadenen dues victòries consecutives, però es veuen les cares contra un GEIEG que és tercer.

Les noies de Vicenç Poblet estan aixecant el cap i l'equip ha anat de menys a més en les darreres jornades. Després d'un inici irregular les santcugatenques han encadenat dos triomfs que els permet jugar amb més tranquil·litat. Les victòries davant el CN Sabadell i el CB les Franqueses han tret a les vermell-i-negres dels llocs del descens directe, tot i que encara estan en zona perillosa a la taula.

Les que tenen ara per ara objectius més alts són les jugadores del GEIEG B, terceres a la classificació amb set victòries i dues derrotes. Un conjunt que a casa ho ha guanyat gairebé tot, només una derrota a la tercera jornada davant el Sant Adrià B.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.