Nacho Llovet (Obradoiro): 'Tenim un bon conjunt, l'equip anirà cap amunt'


  • Comparteix:

Nacho Llovet, amb la samarreta de l'Obradoiro / Font: La Voz de Galicia l Álvaro Ballesteros

Nacho Llovet, amb la samarreta de l'Obradoiro / Font: La Voz de Galicia l Álvaro Ballesteros

El jugador santcugatenc de l'Obradoiro Baloncesto gallec, Nacho Llovet, explica en una entrevista a Cugat.cat que està satisfet de l'adaptació al seu nou equip, on va arribar a l'estiu procedent del Joventut de Badalona. Llovet es va lesionar a principis de temporada però ha assegurat que ja està plenament recuperat. També afirma que el conjunt té marge per créixer i millorar la seva actual posició, catorzè amb tres victòries a la Lliga ACB. El santcugatenc rep aquest cap de setmana, precisament, el seu exequip, la Penya.

ESCOLTA-HO

Les frases destacades de l'entrevista
'La lesió del principi de temporada ja està oblidada. L'objectiu era no recaure i les sensacions són perfectes perquè no tinc cap molèstia. Ara bé, són sis setmanes que vaig estar aturat. Estic fent una segona pretemporada'.

'Tenim un equip molt equilibrat. Un dels nostres punts forts és que el jugador important pot variar cada partit. Més que titular o suplent, tothom fa la seva feina i, en funció del dia, jugues més o menys'.

'Tenim un bon equip, però hem tingut molt mala sort amb les lesions. Ara ens estem reconstruint i crec que l'equip anirà cap amunt. Els últims partits estem jugant millors'.

'Jo tenia ganes d'un canvi i aquí la filosofia de joc és molt diferent. És un bàsquet més tàctic. Això et fa millorar perquè et fa conèixer aspectes del joc que no controlaves'.

'El fet de rebre el Joventut de Badalona, en el partit d'aquest cap de setmana, ho farà més normal. Quan em poso a pensar en la segona volta, a l'Olímpic, les coses seran molt més difícils. Són moltes emocions, molts sentiments en aquell pavelló'.

'Som un bon grup d'equips amb tres victòries i més o menys el seu objectiu hauria de ser el mateix: assegurar la permanència i estar tranquils. La plantilla té la qualitat suficient per fer-ho'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.