El CB Granollers s'imposa amb autoritat davant una Unió Esportiva Sant Cugat desdibuixada


  • Comparteix:

Una Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) sense arguments perd de manera contundent (86-59) a la pista del Club Bàsquet Granollers en partit corresponent a la desena jornada del grup 1 de Copa Catalunya. Els santcugatencs no han pogut disposar de cap dels seus dos bases, Jordi Costa i Quim Fernández, i els granollerins els han superat en totes les fases del joc. El CB Granollers suma ja vuit victòries mentre que la UESC encaixa la seva quarta derrota.

Tot i l'absència de Costa i Fernández, el tècnic de la UESC, Cesc Senpau, ha deixat clar que aquesta jornada les baixes no han estat un motiu de pes, sinó que ho ha estat l'absoluta superioritat del Granollers. Un domini que ha tingut les primeres espurnes al primer quart, amb un balanç d'11 a 4 que, aquest sí, els vermell-i-negres l'han sabut pal·liar. L'equip s'ha mantingut en el partit fins el segon quart, però amb 36 a 32 en el marcador les circumstàncies se li han girat en contra a la UESC.

La banqueta dels de Sant Cugat ha rebut dues faltes tècniques, fet que ha marcat el guió dels següents compassos del matx, situació a la qual s'hi ha afegit un parcial contundent dels granollerins que els ha donat un avantatge que ja no han pogut rebaixar. El tercer i últim quart han estat un tràmit en què, tots i els esforços tàctics a nivell defensiu de la Unió Esportiva Sant Cugat, els locals han manat sense dificultats i han acabat signant el triomf amb solvència. Una derrota, segons Senpau, absolutament justa.

Cesc Senpau

Ha estat un partit en què no ens ha sortit res, i ells han estat molt inspirats. Se'ls ha de felicitar, són justíssims mereixedors de la victòria.


La UESC veu com s'allunyen les quatre primeres places de la classificació, les que donen dret a la promoció d'ascens a Lliga EBA. La setmana que ve torna al pav 1 per rebre el penúltim, el Club Natació Sabadell, en un matx n què està previst que torni Jordi Costa. Quim Fernández, per contra, estarà fins al febrer allunyat de les pistes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.