La UE Sant Cugat mira al planter per substituir la baixa del base Quim Fernández


  • Comparteix:

Quim Fernández, a l'esquerra

Quim Fernández, a l'esquerra

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) mirarà cap el planter per substituir la baixa del base Quim Fernández, que no podrà competir fins el febrer. El tècnic de l'equip, Cesc Senpau, ha assegurat que espera trobar la solució amb els jugadors que provenen del mateix club, i, de fet, a l'últim partit de lliga ja va fer debutar un jugador júnior, Noé García.

La UESC va competir amb dues baixes sensibles en la derrota davant el CB Granollers de l'última jornada. La direcció de joc va quedar orfe per l'absència de Jordi Costa, que, això sí, podrà ser a la següent jornada, i per la baixa de Quim Fernández. El jove base format a Manresa estarà allunyat de les pistes fins el febrer. Una mancança que Senpau pretén paliar amb gent de la casa, com explica a Cugat.cat.

Cesc Senpau

Sóc partidari de buscar dins de casa el que tenim. Encantat que hi hagi un júnior que debuti amb el primer equip.


El següent partit de la UESC, que ostenta un parcial de sis victòries i quatre derrotes en les primeres 10 jornades, serà aquest cap de setmana davant l'avantpenúltim, el Club Natació Sabadell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.