El pivot de la UESC Carlos Antonio 'Deivi', màxim rebotejador a l'All Stars de Copa Catalunya


  • Comparteix:

El pivot veneçolà de la Unió Esportiva Sant Cugat, Carlos Antonio 'Deivi', ha estat el màxim rebotejador de l'All Stars de Copa Catalunya amb 11 pilotes capturades i ha aconseguit una valoració de 14 punts, la segona més alta del matx. Deivi ha disputat 18 minuts i ha anotat set punts en un partit en què el seu equip ha guanyat (78-75) al combinat de jugadors del grup 2 de Copa Catalunya.

El pavelló de Cornellà ha estat l'escenari del primer All Stars de Copa Catalunya, que ha aplegat el bo i millor de la categoria. Per part de la UESC, el pivot Carlos J. Antonio ha estat el representant vermell-i-negre amb un 66% d'efectivitat en tirs de dos i un 45% en tirs lliures. Deivi ha fet un tap i dues faltes, i s'ha erigit com a màxim rebotejador del matx amb 11 rebots.

Després del partit també hi ha hagut el concurs de triples, en el qual s'ha imposat Julià Garrote, del CB Vic, i un concurs d'esmaixades en què el millor ha estat el nord-americà Marquie Smith, de l'AE Boet Mataró.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.