La UE Sant Cugat femenina no es vol relaxar davant el cuer, l'AB Premià


  • Comparteix:

La UESC torna al pav 1

La UESC torna al pav 1

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina torna al pav 1 de la Rambla del Celler per rebre el cuer del grup 2 de Primera Catalana, l'Agrupació Bàsquet Premià. El partit es disputarà aquest dissabte a les set de la tarda i pot servir perquè l'equip de Marta Rosanas s'apropi una mica més a les posicions de permanència directa. L'entrenadora va aconseguir la seva primera victòria a domicili el cap de setmana passat com a tècnica de la UESC.

Després de quatre partits dirigint la Unió Esportiva Sant Cugat, Marta Rosanas ja comença a veure els fruits del treball que està duent a terme el seu equip i el cap de setmana passat va veure recompensat aquest esforç amb una victòria de mèrit a la complicada pista de l'IPSI. Així, l'equip va fer un pas endavant en rendiment i també a la classificació, on s'ha situat en una millor posició per sortir d'una vegada per totes de les places de promoció de permanència.

És un escenari que el conjunt vermell-i-negre encara no ha viscut aquest curs: des de l'inici, mai no ha ocupat places de salvació directa. El límit dels llocs de permanència el marca el Joventut Les Corts, conjunt que ostenta el mateix balanç de victòries i derrotes que la UESC. Per tant, les de Rosanas han de mostrar-se sòlides i més encara en cites en les quals, en teoria, són favorites: la d'aquest cap de setmana, davant el cuer, el Premià, que només ha guanyat tres partits, i a la primera volta va caure davant la UESC a casa per un ajustat 48-54.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.