La UE Sant Cugat intentarà sorprendre de nou un dels grans de la lliga, el Boet Mataró


  • Comparteix:

Pere Soler i la UESC tornen al pav 1 després del meritori triomf del cap de setmana passat

Pere Soler i la UESC tornen al pav 1 després del meritori triomf del cap de setmana passat

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) provarà de superar de nou un dels equips grans del grup 2 de Copa Catalunya, el Boet Mataró, segon classificat. Els santcugatencs reben els mataronins dissabte a dos quarts de vuit del vespre i ho fan després que la setmana passada vencessin a domicili el líder de la classificació, el Sant Josep de Badalona. Cesc Senpau seguirà sense poder comptar amb Quim Fernández i Carlos Antonio 'Deivi'.

Tot i la ressaca d'un duel del nivell competitiu i físic com el disputat el cap de setmana a Badalona, amb les seves conseqüents seqüeles en forma de cops i molèsties físiques, la setmana ha estat dolça després de la gesta a la pista del Sant Josep i d'erigir-se com l'equip que ha provocat les dues úniques derrotes dels badalonins. Ara el duel serà a casa, a un pav 1 que rebrà, segons Senpau, la millor plantilla de la lliga: el Boet Mataró, segon classificat amb 13 victòries en 16 partits.

És un balanç que s'ha vist modificat els últims dies, tenint en compte que la Federació Catalana els ha tret una victòria per alineació indeguda i han perdut marge respecte el tercer classificat. Per tot plegat, l'equip liderat per Marc Rubio aterra a Sant Cugat amb el triomf entre cella i cella. Amb una plantilla farcida de recursos, una direcció de joc amb experiència i sòlids en defensa, Senpau apel·la a dur el partit al seu terreny.

Cesc Senpau

Veurem si podem portar la nostra proposta de joc. Després, intentarem estar una mica més encertats que a les últimes jornades.


El tècnic de la UESC tornarà a cridar jugadors del segon equip i el planter per completar la convocatòria. Els vermell-i-negres són sisens, a només un partit de la quarta posició, l'última que promociona per ascendir a Lliga EBA. A la primera volta, els mataronins es van imposar a casa a la prórroga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.