Una UE Sant Cugat de pel·lícula segueix creixent i deixa sense arguments el segon, el Boet Mataró


  • Comparteix:

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) frega el partit perfecte davant un dels rivals més durs del grup 1 de Copa Catalunya, el Boet Mataró, i torna a sumar (84-69) una victòria de presitigi després de derrotar el líder la setmana passada. Els santcugatencs han superat els mataronins en totes les facetes del joc, en físic, tècnica, tàctica i ànima, i han arribat a manar per més de 20 punts. L'encert en el llançament exterior i el paper de Robert Cosialls, que sembla no tenir sostre, han estat clau per al triomf.

Feia setmanes que Cesc Santpau ho avisava. El bon rendiment dels seus jugadors en totes les facetes del joc només es veia tacada per un discret encert en el llançament i el tècnic pronosticava que en el moment en què se solucionés aquesta mancança l'equip faria un pas endavant. Aquest encert ha arribat davant un dels conjunts candidats a l'ascens a Lliga EBA, el Boet Mataró, que s'ha vist sorprès per la contundència i la determinació del jove equip santcugatenc.

Aquest rendiment ha arribat, sobretot, amb gent de la casa, i amb una segona unitat farcida de jugadors del segon equip i del planter. Als primers minuts, el mil·limètric encert d'un canoner com Enric Bas i el talent de Cosialls a prop del cèrcol han colpejat primer, donant una renda que s'ha mantingut amb els jugadors de rotació, que han aportat intensitat i cor. Al segon quart el col·lectiu santcugatenc ha seguit exercint el seu domini, liderats per un encertat Patrick Reyes i per Jordi Costa, el director i líder en el joc de l'equip.

Al descans s'ha arribat amb set punts de marge per als locals, i el tercer quart ha estat un dels més encertats de tota la temporada per part de la UESC. Amb un Cosialls de pel·lícula i un Costa que ha dut el ritme del partit on ell ha volgut, més enllà de protagonitzar un atractiu duel amb Darío Naharro, Arnau Sanahuja també s'ha afegit a la festa amb un altíssim encert, tot plegat amb una treballada intensitat defensiva, que deixava molt poques escletxes.

La distància s'ha anat ampliant i els mataronins han abaixat els braços, orfes de referents en atac, i la UESC ha assaborit els últims minuts a plaer per acabar enduent-se un valuós triomf, l'onzè de la temporada. El tècnic dels santcugatencs, Cesc Senpau, reconeix que el partit ha estat l'esperat des de fa jornades.

Cesc Senpau

És un partit perfecte que havia imaginat durant les últimes hores. L'equip ha agafat molt bé les idees defensives, però teníem falta d'encert. Avui hem fet 11 triples.


Els vermell-i-negres segueixen apropant-se a una zona d'ascens que fa setmanes que ha deixat de ser una utopia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.