La UESC masculina té una bona ocasió per seguir la ratxa positiva de joc i resultats davant l'Escola Pia


  • Comparteix:

Imatge del partit d'anada al pav 1 de la Rambla del Celler

Imatge del partit d'anada al pav 1 de la Rambla del Celler

El masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) es desplaça a la pista del penúltim classificat, l'Escola Pia de Sabadell, aquest diumenge a les sis de la tarda, i buscarà la victòria per seguir mirant cap a les posicions capdavanteres del grup 2 de Copa Catalunya de bàsquet. L'equip de Cesc Senpau vol mantenir en aquesta divuitena jornada la gran dinàmica de joc i resultats que l'han portat a superar els dos primers classificats en els últims dos partits.

La ratxa del conjunt sabadellec és oposada a la dels santcugatencs, ja que encadenen tres derrotes seguides després d'enfrontar-se, això sí, a tres dels quatre primers classificats. Després de 17 jornades l'Escola Pia de Sabadell té un balanç força pobre amb 14 partits perduts i només tres victòries. En el partit d'anada, la UESC va suar de valent per superar un equip que en aquell moment era cuer.

Els vermell-i-negres encadenen tres victòries seguides i han avançat fins la sisena posició, a només una victòria de la quarta plaça, l'última que dóna dret a la promoció per ascendir a Lliga EBA.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.