La UE Sant Cugat manté una gran actitud competitiva tot i caure davant un efectiu Femení Sant Adrià

Imatge del partit disputat al pav 1 de la Rambla del Celler

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina torna a demostrar una gran actitud i capacitat competitiva, tot i caure (50-63) davant un dels principals equips del grup 2 de Primera Catalana de bàsquet, el Femení Sant Adrià B. Les santcugatenques han pagat car el primer i el tercer quarts, en què les adrianenques s'han mostrat molt més efectives i han arribat a manar per 20 punts. Ara bé, la UESC no ha abaixat els braços i han fet que les visitants haguessin de treballar fins al final per tancar el triomf.

La sortida a pista de les adrianenques ha estat intensa, sobretot en defensa, un nivell que ha sorprès les santcugatenques per ritme i contundència i que les ha col·locat amb un parcial de 0 a 10 en els primers minuts. Tot i això, les vermell-i-negres afronten amb una actitud diferent les situacions adverses des de fa algunes jornades, i també ha estat el cas en aquesta. Amb vuit punts seguits, han tornat pràcticament tot el parcial i el partit ha tornat a començar.

No obstant això, el major encert a cistella i qualitat en el joc col·lectiu del Femení Sant Adrià l'ha fet agafar una renda de 10 punts, i un llançament de la UESC sobre la botzina abans del descans ha situat la diferència al descans en els nou punts (21-30). Al tercer quart, les visitants han tornat a posar una marxa més i han arribat a manar per 20 punts, amb un parcial de 6 a 17 en aquest tercer temps.

La UESC, però, no s'ha rendit i a poc a poc ha anat retallant distàncies fins baixar dels 10 punts, a còpia d'esforç defensiu. Això ha obligat el tècnic visitant a demanar un temps mort en què ha recordat que el partit encara no estava tancat, i les seves jugadores han reaccionat sentenciant a pocs segons per al final. L'entrenadora de la UESC, Marta Rosanas, lloa l'actitud del seu equip.

Marta Rosanas

Em quedo amb sensacions positives perquè l'equip ha estat lluitant fins al final. Es comencen a veure coses.

Amb aquesta derrota, la UESC torna a la zona de promoció de descens, però té un partit pendent que disputarà aquest dimarts a la pista del BAM.