El Qbasket afronta un tram final de curs ple d'enfrontaments directes per assolir la salvació directa


  • Comparteix:

El Qbasket encara la recta final de la temporada

El Qbasket encara la recta final de la temporada

El Qbasket Sant Cugat encara les últimes set jornades de competició al grup 3 de Primera Catalana amb un calendari farcit d'enfrontaments directes per acabar la fase regular en zona de salvació directa i evitar així la de promoció de permanència. Els santcugatencs van patir una sorprenent derrota l'última jornada davant el cuer, el Bàsquet Berga, i esperen retrobar sensacions i l'equilibri defensiu per tornar a un triomf que fa cinc setmanes que no viu.

El mal inici del partit davant el Berga, amb un marge visitant de 13 punts al descans, va fer que els de Raúl Pulido anessin a remolc i no poguessin culminar una remuntada que van tenir a tocar: van arribar a situar-se un punt per davant a tres minuts per al final del matx. Ara bé, els de Sant Cugat van patir l'esforç de remar per recuperar la distància i van acabar cedint una victòria sorprenent i dolorosa.

El calendari preveu un tram final que convida a l'emoció. El Qbasket és desè, l'últim lloc que atorga la salvació, i als següents compromisos es veu les cares a domicili amb el SAFA Claror, vuitè, a casa amb el CN Terrassa, novè, i de nou a fora davant el setè, l'Sferic de Terrassa. El fet que tots tres equips estiguin a hores d'ara a més d'un triomf fa que el partit que ve a continuació d'aquesta sèrie, a casa davant l'Igualada, es presenti essencial: a dia d'avui santcugatencs i igualadins estan empatats, i el bàsquet average serà clau.

Tot i això, el tècnic de l'equip, Raúl Pulido, no pensa en el calendari i en resultats concrets, sinó que apel·la a retrobar el joc que va provocar que s'arribessin als cinc triomfs seguits, precisament, a aquestes alçades del calendari a la primera volta.

Raúl Pulido

El primer és intentar retrobar les sensacions positives, i tornar a trobar l'equilibri defensiu. La part positiva dels calendaris és que tenim enfrontaments directes.


Pel que fa al nivell físic de l'equip, més enllà de la lesió ja coneguda de Toni Angulo, Pulido celebra que a poc a poc es vagin recuperant els millors nivell de rendiment dels seus jugadors. El proper compromís dels de Pulido serà dissabte a les sis de la tarda, a la pista barcelonina del SAFA Claror.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.