Llovet (Rio Natura Monbús): 'No serà fàcil tornar, em retrobo amb molts amics i experiències'


  • Comparteix:

Nacho Llovet, a la dreta / Font: La Voz de Galícia

Nacho Llovet, a la dreta / Font: La Voz de Galícia

El jugador santcugatenc del Rio Natura Monbus Obradoiro de la Lliga ACB, Nacho Llovet, reconeix en una entrevista a Cugat.cat que el partit que disputarà com a visitant per primera vegada aquest diumenge al Pavelló Olímpic de Badalona 'serà estrany' i estarà carregat d'emotivitat. L'excapità del Joventut de Badalona recorda que serà un partit vital per a les aspiracions de salvació de tots dos equips, i assegura que lluitarà al màxim per a la salvació de l'Obradoiro, tot i que també espera 'de tot cor' que la Penya se salvi.

ESCOLTA-HO

Repassa les frases destacades de l'entrevista

- Serà un partit molt especial, reviuré moltes coses. Torno per primera vegada, és retrobar-se amb molts amics i moltes experiències. No serà fàcil.

- Serà molt estrany anar al vestidor visitant. Me'l conec per la meva etapa a la base, però passar ara per allà i jugar en aquest pavelló com a visitant serà estrany.

- Espero que quan la pilota estigui en joc el cap deixi de pensar i poder centrar-me només en el bàsquet, relaxar-me a nivell mental quan comenci el partit.

- Sempre he tingut molt bona relació amb l'afició de la Penya, i encara la tinc. Espero que, tot i la situació actual, l'afició amb recordi amb la mateixa estima, ho espero de tot cor. Jo encara la tinc.

- Ho he dit mil vegades. Lluitaré al màxim perquè el meu equip, l'Obradoiro, se salvi, però espero de tot cor que la Penya també se salvi. És un partit essencial per a tots.

- Som equips diferents. Des de l'arribada de Jerome Jordan estan competint molt bé. Nosaltres hem tingut dues cares, amb partits molt bons i amb dies en què no ens han sortit les coses.

- He passat de ser un jugador de la casa a ser un de fora, però alhora sóc dels més experimenats. El canvi també l'he viscut en el joc, amb un estil diferent.

- No em plantejo la temporada que ve a LEB Or. Jo tinc un any més de contracte, però sempre que l'equip es mantingui a ACB. Però no m'ho plantejo, insisteixo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.