Un darrer quart per oblidar tira per terra la feina del Qbasket Sant Cugat, que cau contra el CN Terrassa

El Qbasket Sant Cugat cau (58-59) davant el CN Terrassa a la jornada 25 del grup 3 de Primera Catalana. Els santcugatencs han dominat el tres primers quarts, però en el darrer han encaixat un parcial de 10 a 19 i els egarencs s'han endut un triomf que era molt necessari per als de Raúl Pulido.

Qui hagi assistit als tres primers quarts no podrà entendre com els santcugatencs han acabat perdent aquest partit. En cada un dels tres primers períodes han estat superiors els de Raúl Pulido, que han marxat al descans sis punts a dalt en el marcador (33-27). En el tercer quart ha continuat la mateixa tònica, i fins i tot han fet més gran l'avantatge per marxar al final del tercer quart vuit punts a favor (48-40).

En el darrer quart els egarencs han canviat a defensa zonal i al Qbasket se li ha apagat el llum en atac. L'avantatge poc a poc s'ha anat reduint i en el darrer minut el CN Terrassa ha culminat la remuntada en uns últims segons marcat pels tirs lluires en tots dos costats i que ha acabat situant un punt a favor per al CN Terrassa (58-59).

El tècnic del Qbasket Sant Cugat, Raúl Pulido, creu que la zona defensiva del CN Terrassa dels darrers minuts els ha fet molt mal.

Raúl Pulido

En el darrer quart amb la zona que ens han fet no hem tingut l'encert dels tres primers periodes i ens han fet arribar a un final de cara o creu.

Els santcugatencs, que sumen set derrotes consecutives, visiten la setmana que ve l'Sferic Terrassa, cinquè classificat.