El sènior B de la Unió Esportiva Sant Cugat confia plenament a certificar l'ascens a Primera Catalana


  • Comparteix:

La UESC B, a un pas de l'ascens / Font: UESC

La UESC B, a un pas de l'ascens / Font: UESC

El sènior B de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) és segon al grup 2 de la Segona Catalana de bàsquet, una posició que li garanteix l'ascens directe a Primera Catalana. L'equip dirigit per Abraham Valero té plena confiança en les possibilitats de certificar aquest objectiu en les quatre jornades que falten per al final de la lliga. Després de superar un rival directe en l'última jornada, el Barberà, els santcugatencs estan a només un triomf del líder i tenen una victòria de marge sobre la tercera plaça, que els portaria a disputar la promoció d'ascens.

El segon equip de la UESC està certificant una gran temporada a la Segona Catalana i arriba al final de competició en una bona dinàmica que l'ha portat a situar-se en posició d'ascens directe. El conjunt dirigit per Abraham Valero acumula un balanç de 18 victòries i vuit derrotes, i travessa una ratxa positiva amb sis triomfs de mèrit en les últimes set jornades. L'últim partit, disputat a casa el cap de setmana passat, demostra el bon moment de forma dels santcugatencs, que es van desfer amb contundència del Barberà (93-81) i el van avançar a la classificació.

Un dels capitans de l'equip, David Pascual, alerta que la categoria és 'molt boja i igualada' i que no hi ha 'cap partit fàcil' perquè en aquest tram final tots els equips tenen alguna cosa en joc. Tot i això, Pascual expressa sense recança que l'equip confia plenament a aconseguir l'ascens directe.

David Pascual

El nostre objectiu és aconseguir l'ascens directe i anem a totes per això. Confiem plenament en el nostre entrenador i en tots els jugadors de l'equip. Segur que pujarem.


El proper partit del sènior B de la UESC serà el dia de Sant Jordi a la pista del Caldes, el cinquè classificat. Després es veurà les cares amb el Guinardó i el Tiana, i tancarà la lliga a casa el 14 de maig amb un partit que pot ser decisiu davant l'actual líder, el Ramon Llull.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.