Lluís Trenchs presentarà candidatura a la presidència de la Unió Esportiva Sant Cugat


  • Comparteix:

Lluís Trenchs, a les instal·lacions de Cugat.cat

Lluís Trenchs, a les instal·lacions de Cugat.cat

Lluís Trenchs presentarà candidatura a les eleccions a la presidència de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC). Trenchs ha anunciat en declaracions a Cugat.cat alguns dels noms que ja té lligats: l'home fort a l'estructura esportiva serà Ramon Cuñé i el vicepresident de la junta directiva, en cas de victòria, serà Xavier Domingo, que alhora s'encarregaria de l'àrea econòmica. A més, el programa de Trenchs proposa crear una nova àrea, la pedagògica, destinada a ajudar entrenadors i pares en l'educació dels jugadors.

La UESC ja coneix el primer precandidat a les eleccions del 29 de maig, que determinaran qui succeïrà Mònica Mateu al capdavant de l'entitat vermell-i-negra. Lluís Trenchs, de 45 anys, és pare de jugadors de la Unió Esportiva Sant Cugat, exjugador de bàsquet i actualment milita a l'equip de veterans de Sant Cugat. Trenchs, que no ha format part de cap junta directiva anterior de la UESC, ha volgut desmarcar, en declaracions a Cugat.cat, la seva candidatura de la d'un perfil continuïsta.

Lluís Trenchs

De continuïsta no en tenim res. Simplement, una persona de la junta continuarà a la nostra. Crec que continuïsta seria poc encertat, no és el nostre perfil. Som gent nova.


Això sí, Trenchs ha lloat la tasca de Mònica Mateu, a qui agraeix la feina duta a terme durant les últimes temporades, i assegura que el club es troba en un bon moment tant esportiu com financer. El precandidat ha reconegut que ja té l'equip de treball definit però de moment no n'ha volgut detallar tots els noms, si bé ha apuntat que es tractarà d'un rendiment coral, que pretén evitar personalismes.

Àrea Esportiva
Si Trenchs es converteix en president de la Unió Esportiva Sant Cugat, Ramon Cuñé guanyarà pes a la parcel·la esportiva i serà l'home de referència, ja que es convertirà en director tècnic i d'ell dependrà tota l'estructura del bàsquet de la UESC. Un altre dels noms que agafarà pes serà el de Jordi Balaguer, que seria responsable de l'àrea esportiva a la junta directiva. El precandidat, però, assegura que no hi haurà interferència entre els directius i la gestió esportiva.

Lluís Trenchs

Ramon Cuñé decidirà quina és l'estructura esportiva que ell vol. Nosaltres el podem ajudar, però no és la nostra tasca fer aquesta feina. És la seva.


Cuñé també s'encarregaria de donar forma a la branca femenina de la UESC, un dels aspectes que Trenchs apunta que vol potenciar. Respecte el vincle amb el Cerdanyola per cedir jugadores a la UESC pel seu desenvolupament, Trenchs ha assegurat que no en té informació, però ha apuntat que la seva junta no creu en vincles amb altres clubs perquè Sant Cugat ja té prou potencial.

Una altra secció a la qual vol dotar de més recursos i ampliar-ne el seu espai d'acció és el tennis taula, un fet que, segons Trenchs, respon a la intenció de fer créixer el club d'una manera integral, sense posar-se límits. En aquest sentit, ha apel·lat a la col·laboració amb el Qbasket Sant Cugat, per ampliar fronteres i unir esforços amb els agents de la ciutat per enfortir el club.

Àrea Social
La candidatura de Lluís Trenchs veu en l'àrea social un actiu capital en el desenvolupament de l'entitat i per això ha explicat que ja té un equip de treball pensant en iniciatives i projectes per potenciar-ne els que ja s'estan duent a terme. A més, Trenchs ha anunciat la creació d'una nova àrea en l'estructura de la UESC si surt elegit, que s'anomenarà 'pedagògica', en què un especialista s'encarregarà de la gestió de les qüestions educatives en jugadors.

Lluís Trenchs

Una persona es dedicarà a donar suport a nivell pedagògic tant a pares, com tècnics com a jugadors. Trobem que els clubs, en general, tenen un dèficit en això.



Àrea Econòmica
Qui s'encarregarà de la parcel·la de les finances en la candidatura de Trenchs serà Xavier Domingo, que alhora ostentaria el càrrec de vicepresident. Domingo ha reconegut que han pogut consultar de manera genèrica l'estat de comptes del club, i que creu que no és necessari variar la quota de soci. Pel que fa a un possible ascens a curt termini a Lliga EBA, Domingo opina que és aviat per confirmar de manera sòlida que l'entitat podria fer front a aquesta categoria, però es mostra optimista.

Xavier Domingo

Amb l'anàlisi que hem fet a aquestes alçades, és prematur donar un sí absolut. No ho descarto, els números són sòlids i treballarem perquè es pugui assolir.


En aquest sentit, el precandidat a la vicepresidència ha explicat que la candidatura té un equip que ja és a la recerca possibles patrocinadors, i que més enllà d'aquesta fòrmula plantejaran una nova manera de cercar finançament: a través de campanyes de micromecenatge per poder fer front a projectes concrets.

El calendari
Aquesta candidatura es presentarà de manera oficial, tal com dicta el calendari electoral, entre el 19 i el 24 de maig i, en cas de ser validada, es proclamarà el mateix 24. Cinc dies més tard, el dilluns 29, i sempre que hi hagi més d'una candidatura, hi haurà les eleccions a la presidència de la Unió Esportiva Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.