La UE Sant Cugat rep el Minguella per fer un pas de gegant cap a la permanència directa


  • Comparteix:

La UESC intentarà tornar a fer-se forta a casa

La UESC intentarà tornar a fer-se forta a casa

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina rep aquest dissabte a les set de la tarda el Minguella en un partit que pot suposar un pas de gegant de cara a la permanència directa al grup 2 de Primera Catalana. Les de Marta Rosanas afronten aquest partit amb un triomf de marge respecte la zona de promoció de permanència i es veuen les cares amb un conjunt que té precisament una victòria menys. El Minguella, això sí, encara té un partit pendent.

Falten cinc partits per al final de la fase regular del grup 2 de Primera Catalana i la UESC es troba en un dels moments més dolços del curs i en una de les posicions més òptimes del que duem de temporada per garantir-se evitar jugar la promoció de permanència. Després del sorprenent triomf davant el GEiEG B de la jornada de fa dues setmanes, les santcugatenques s'enfronten a un rival directe, que deixarien a dos partits en cas de victòria.

El Minguella es presenta a Sant Cugat després d'haver estat tres setmanes sense competir, tenint en compte que en aquesta jornada d'abans de l'aturada de Setmana Santa va descansar per haver-se ajornat l'enfrontament davant el BAM. Amb tot, les de Rosanas intentaran mantenir el seu paper d'equip fort a casa, vèncer i, en cas de caure, procurar fer-ho per menys de quatre punts, diferència amb la qual van superar les badalonines a la primera volta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.