La UE Sant Cugat busca a Artés la històrica classificació per al play-off d'ascens a Lliga EBA


  • Comparteix:

Cesc Senpau estarà pendent de l'evolució d'Arnau Sanahuja / Font: UESC

Cesc Senpau estarà pendent de l'evolució d'Arnau Sanahuja / Font: UESC

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) se cita amb la història aquest dissabte a tres quarts de nou del vespre a la pista del Club Bàsquet Artés. Els santcugatencs poden signar el bitllet per al play-off d'ascens a Lliga EBA, una fita que mai aconseguida l'entitat vermell-i-negra. L'equip de Cesc Senpau es classificarà si guanya i, en funció dels resultats, també podria accedir a la fase d'ascens amb una derrota per menys de 15 punts.

Si bé Cesc Senpau ja va recordar en una entrevista a Cugat.cat que el seu equip ja ha aconseguit els millors resultats de la història de la UESC a Copa Catalunya, amb el cinquè lloc garantit, la plantilla és conscient que només una successió de desgràcies la deixaran fora del play-off d'ascens. La via més ràpida, però, és superar un CB Artés que és cinquè, una posició per darrere dels vermell-i-negres, i que s'aferra a les poques opcions que els queden.

Per això, Cesc Senpau demana oblidar els càlculs i centrar-se a vèncer els del Bages, que tindran al costat una intensa afició, element clau en el seu rendiment. Més enllà d'això, però, el tècnic de la UESC defineix els d'Artés com una de les millors plantilles de la categoria, tenint en compte la seva efectivitat ofensiva.

Cesc Senpau

Crec que és una de les millors plantilles de la lliga. És un dels millors atacs de la lliga i ho fa amb uns percentatges millors que la majoria d'equips.


Pel que fa el rival dels vermell-i-negres, l'Artés també mostra respecte cap a un equip, la UESC, que de moment ha guanyat tots els partits de la segona volta, una impressionant ratxa que vol seguir ampliant en aquest transcendental partit. El tècnic de l'equip, Toni Mañoses, lloa el nivell dels de Senpau i revela que l'equip s'oblidarà dels 15 punts de marge de l'anada, tenint en compte que el fet de guanyar ja serà difícil.

Toni Mañosas

No és una cosa en què pensem. Sabem que el fet de guanyar el partit davant un equip que està en un gran moment de forma ja serà molt complicat.


Tot plegat, en un partit les característiques del qual poden canviar just abans del seu inici. Si el CB Vic, que juga a partir de tres quarts de sis de la tarda, supera el CB Granollers, els de Senpau hauran de guanyar per certificar el pas al play-off en aquesta penúltima jornada. En cas contrari, els vermell-i-negres podrien signar l'accés tot i perdre, això sí, per menys de 15 punts.

A nivell mèdic, l'Artés acumula des de fa jornades algunes lesions, mentre que la UESC no podrà comptar amb Quim Fernández. Arnau Sanahuja, de la seva banda, és dubte per les molèsties al turmell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.