La UE Sant Cugat més en forma del curs visita el Sant Nicolau, amb cinc exjugadores vermell-i-negres


  • Comparteix:

Saioa Lucas, en una acció d'aquesta temporada

Saioa Lucas, en una acció d'aquesta temporada

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina es desplaça aquest dissabte a tres quarts de sis de la tarda a la pista del Sant Nicolau de Sabadell, segon classificat del grup 2 de Primera Catalana. Les de Marta Rosanas estan en un dolç moment després de tres triomfs seguits i encaren la recta final en places de salvació directa. Aquesta jornada es veuran les cares davant un conjunt amb cinc exjugadores de la UESC.

Algunes de les jugadores de l'equip vermell-i-negre se citaran de nou amb una situació farcida d'emotivitat: s'enfrontaran a excompanyes de club, cinc jugadores que el curs passat militaven al primer equip de la UESC a les quals l'entitat va donar la baixa: l'excapitana Aleyda Llobet, Anna Vulart, Raquel Pérez, Cris López i Laia Martín. A la primera volta, un Sant Nicolau sòlid va esgarrapar el triomf del pav 1 en l'últim partit de l'any.

El context en el qual es desenvoluparà el partit d'aquest dissabte és, això sí, diferent: el Sant Nicolau ja no pot accedir a la primera posició, que ostentava en aquell moment, mentre que la UESC somriu les últimes setmanes i depèn d'ella mateixa per obtenir la salvació directa, un objectiu que semblava llunyà mesos enrere. Falten quatre partits i l'equip de Marta Rosanas té un marge d'un partit respecte la promoció i una bona situació en el bàsquet average amb rivals directes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.