Un Qbasket Sant Cugat amb menys estrès s'enfronta al Sedis en un duel directe per la salvació


  • Comparteix:

Unai Garcia i companyia esperen endur-se un duel clau

Unai Garcia i companyia esperen endur-se un duel clau

El Qbasket Sant Cugat disputa aquest dissabte a dos quarts de vuit de la tarda un altre partit vital per les aspiracions a acabar la temporada en places de salvació directa al grup 3 de Primera Catalana. Els de Raúl Pulido es veuen les cares amb el Sedis, conjunt que ostenta el mateix balanç i que ocupa l'anhelada desena posició, la primera que atorga la permanència sense passar per una eliminatòria. Els santcugatencs van alleugerir tensions la setmana passada en trencar una ratxa de vuit derrotes seguides.

El Qbasket està experimentant en aquesta època determinant del curs, quan només falten tres partits per al final de la fase regular, la pressió de viure setmana rere setmana una final. La de l'anterior diumenge la van resoldre amb certa solvència, tot i que comptaven amb el suport del pav 1. L'escenari d'aquest cap de setmana serà diferent, a la pista d'un Sedis que s'aferra a la desena posició amb totes les eines de les quals disposa.

Aquest lloc s'ha convertit en un tresor per al grup de sis equips que ballen entre aquesta posició i la penúltima, o el que és el mateix, l'última de salvació directa i la primera que descendeix. Perquè sigui el Qbasket qui acabi en la privilegiada desena plaça, és clau que venci a la Seu d'Urgell i, si pot, que ho faci per més de tres punts, tenint en compte que així també arrabassaria el bàsquet average al Sedis, situació vital en cas d'empat al final de la fase regular.

Després d'aquest partit faltaran dos duels: el primer a casa davant el quart classificat, l'UE Horta, i l'últim a fora , de nou, davant un rival directe, La Salle Manresa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.