La UE Sant Cugat busca una remuntada èpica a la pista del Roser per mantenir el somni de l'ascens


  • Comparteix:

Robert Cosialls, en una acció del partit d'anada / Font: UESC

Robert Cosialls, en una acció del partit d'anada / Font: UESC

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) masculina cerca aquest diumenge a partir d'un quart d'una del migdia una remuntada èpica a la pista del Club Bàsquet Roser per accedir a la Final a Quatre de Copa Catalunya i mantenir viu el somni de l'ascens a Lliga EBA. L'equip santcugatenc ha d'eixugar els 15 punts de marge respecte l'anada, en què els barcelonins es van imposar (49-64) al pav 1 de la Rambla del Celler. El tècnic de la UESC, Cesc Senpau, reconeix cansament en els seus jugadors però apel·la a corregir errors per provar la remuntada.

El Roser va fer gala del seu potencial al pav 1 i va demostrar perquè ha acabat liderant el grup 2 de Copa Catalunya. La UE Sant Cugat, quarta al grup 1, va tenir l'eliminatòria encarada al tercer quart, en què fins i tot va arribar a manar a prop dels 10 punts de marge, però la maquinària barcelonina va treure a relluir la seva versió més efectiva i, amb un parcial contundent, va esborrar una UESC imprecisa per acabar enduent-se els 15 punts de marge.

Senpau articula en tres els elements per intentar capgirar la situació: provar variants defensives, major velocitat en el moviment a pista i treure més rendiment en atac de la gran quantitat de canvis defensius que el Roser va dur a terme. Ara bé, el tècnic reconeix la dificultat del repte i accepta que, després d'una temporada tant exigent, veu un punt cansats els seus jugadors, sobretot anímicament. Tot i això, l'entrenador apel·la a un esforç final per fer un bon paper, sigui quin sigui el resultat final.

Cesc Senpau

El que convé és que tinguem alguna alegria per acabar amb bon gust de boca. No només intentar donar la volta a l'eliminatòria, sinó també fer un bon partit.


En cas de fer la gesta i accedir a la següent fase, la UESC formaria part de la Final a Quatre, que se celebra el cap de setmana que ve a Blanes. Els dos finalistes d'aquesta fase final seran els equips que ascendiran a Lliga EBA.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.