Cobertura especial de Cugat.cat amb motiu de les eleccions de la UE Sant Cugat


  • Comparteix:

Cugat.cat oferirà tota la informació de les eleccions de la UE Sant Cugat

Cugat.cat oferirà tota la informació de les eleccions de la UE Sant Cugat

Cugat.cat ofereix una cobertura informativa especial de les eleccions a la presidència de la Unió Esportiva Sant Cugat, que se celebren dilluns que ve. Entrevistes, la informació detallada de cada candidatura i un seguiment de la jornada electoral conformen la programació especial del grup de comunicació multimèdia. Dues candidatures s'enfrontaran en aquestes eleccions: Una UESC X A Tots, encapçalada per Vicenç Beltran, i El Moment És Ara, liderada per Lluís Trenchs.

Cicle d'entrevistes
Cugat.cat publicarà des d'aquest dijous quatre entrevistes per conèixer amb profunditat els dos projectes que opten a la presidència de la UESC: una entrevista a cada un dels presidenciables i part de la seva junta i una a cada director tècnic de les candidatures.

25 de maig - Entrevista a Vicenç Beltran i membres de la candidatura Una UESC X A Tots
26 de maig - Entrevista a Lluís Trenchs i membres de la candidatura El Moment és Ara
27 de maig - Entrevistes a cada un dels directors tècnics de les dues propostes: Ramon Cuñé, d'El Moment És Ara' i Dani José, d'Una UESC X A Tots
28 de maig - Test als dos candidats: Lluís Trenchs i Vicenç Beltran

Seguiment de la jornada electoral
Es farà una cobertura especial de la jornada a la web i a les xarxes socials. A partir de les set del vespre, en què dóna el tret de sortida la votació, Cugat.cat actualitzarà dades de participació i recollirà les opinions de les candidatures. La jornada es podrà reviure amb un ampli reportatge que es publicarà al web posteriorment.

Entrevista al president elegit
El president que surti elegit serà entrevistat a Cugat.cat la setmana posterior a les eleccions. Serà una entrevista en què s'explicarà quins seran els primers moviments de la nova junta directiva de la UE Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.